Jeg har fået et sæt høretelefoner med aktiv støjdæmpning af mærket Bose QC 25. Der sidder et batteri i dem, som skulle kunne holde ca 30 timer - og når man tænder for støjdæmpningen, forsvinder al støj omkring en. Det er helt fantastisk til bl.a. når man flyver. Det er som om alt omkring en forsvinder og giver rigtig god mulighed for at koncentrere sig eller eksempelvist i et fly, at sove eller arbejde. De kan bruges både med og uden musik tilsluttet - og er udviklet specielt til Apple enheder.
For nyligt er det blevet tilladt at have elektroniske enheder tændt under start og landing - så nu er der mulighed for at tage høretelefonerne på så snart, man har sat sig i flyet og forsvinde ind i sin egen verden. Jeg har flere gange oplevet at sove under hele flyveturen mellem CPH og Billund med disse på, hvilket jeg ikke tidligere har kunnet.

Bose QC 25 kan klappes sammen og leveres i en praktisk og beskyttende boks, som lige kan være i tasken. Boksen fylder lidt meget, men det er også rart at passe godt på dem - så der bliver lavet plads til dem i tasken.
De er enormt komfortable at have på og giver en ret god og dynamisk lyd - og så er de også pæne at kigge på.

Siden jeg har fået dem, er det blevet noget helt andet at sidde i flyet og arbejde - man bliver ikke forstyrret af folk omkring en eller larmen i flyet - så flyveture bliver pludseligt langt mere produktive. Og da man ikke oplever larmen i flyet på sammen måde, bliver man heller ikke så træt af turen, da man ikke oplever at være "på vej" på samme måde som tidligere.
De er lidt dyre med en vejledende udsalgspris på omkring 2500 DKK - men for mig har de været en rigtig god investering. QC står for Quiet Comfort - og det lever de op til!

 

Har været på job i Prag i dag - under indflyvningen til Prague Airport kunne man se smukke efterårsfarver på træerne.
Fløj Lufthansa fra CPH over Frankfurt - ud og hjem samme dag.

 
Lobbyen på hotellet - sjovt mix af møbler og med piano

Har i nat sovet på hotel Park Inn by Radisson i Lund, Sverige i forbindelse med job i Sverige.
Hotellet ligger lige op af motorvejen og er rigtigt nemt at finde. Det er et helt nyt hotel og et rigtigt godt business hotel - og ligger da også i forbindelse med Business Center Lund.
Der foregår en masse byggeri omkring hotellet og parkeringsforholdene er på noget hullet grusbelægning - og der var ikke for mange parkeringspladser - eller også var hotellet godt fyldt denne aften og primært med forretningsfolk og håndværkere. Beliggenheden indbyder da heller ikke til den store hygge....
Check inn foregår nemt i receptionen og prisen er absolut overkommelig - incl morgenmad og vist nok også gratis wifi.
Eftersom det er et helt nyt hotel, er alt fint og rart - og faktisk ret okay indrettet.

Indbydende værelse med en rigtig god seng

 
Fronten på Apple Store Hamburg

Har aldrig tidligere været i en rigtig Apple Store, så nu der var en, skulle den naturligvis besøges. Har tidligere set billeder fra den og de køer, der har været uden for butikken i forbindelse med Apples produktlanceringer.

nederste etage i Apple Store

Trappen op til første salen

Ivan Baadsgaard - lidt af hvert fra mit liv