Hotellet er det første Radisson Blu hotel i US og er 3 år gammelt. Det ligger nederst i en pæn høj bygning tæt på vandet/Navy Pier. Til og med 19. etage hører til hotellet. Lokationen er perfekt for det meste downtown-agtige og med meget tæt på vandet og parkerne kommer man nemt omkring til fods. Der er en del løbestier i parkerne og nede langs vandet. Jeg tog toget fra lufthavnen og gik det sidste stykke til hotellet - ca 1000 meter. Der er indendørs og udendørs pool, et kæmpe stort fitness area og udenfor er der sammen med poolen et stort område med noget park-lignende med grills, hyggekroge og en løbebane. Der er bar og restaurant på hotellet. Fik burger i baren og rib eye i restauranten - begge dele noget over normal hotel-restaurant niveau.
Business Loungen - som jeg havde læst om på forhånd - fik jeg adgang til som Concierge-medlem. Den er åben fra 6:30 morgen til 20 aften og der serveres morgenmad der for dem, der har adgang og så er der noget drinks om aftenen. Ikke på Hilton Lounge niveau, men okay.

Værelserne er fine - ikke store, men ok.

Ivan Baadsgaard - lidt af hvert fra mit liv