Har haft et par nætter på Radisson Blu Hotel i Milano. Havde booket et billigt tilbud, men grundet Concierge status hos Club Carlson, blev jeg upgradet til en 2 værelses suite på ca 55 m2 med et kæmpe badeværelse med stort badekar og brusegang.
Hotellet ligger ca 6 km fra centrum i ikke det pæneste område - men finder man den rigtige sporvogn, tager det ca 25 min til downtown. Tager man den "forkerte", tager det 50 min..... alternativt en pæn gåtur, som jeg tog den ene af vejene.
Staff er flinke og imødekommende. Rigtigt pænt indenfor. Ok mad i restaurant, men til den dyre side.
Lyttede mig til, at parkering koster 20€ pr nat. Der er pool mv, som jeg dog ikke nåede.
Strygejern skal man spørge efter og får så lov at låne det en time....!
Der er aftæpning inden sengetid (ved ikke om det er sådan på alle værelser) og lidt chokolade at sove på.....
Fandt også ud af, der bliver gjort lidt mere ud af morgenmaden i weekenden end på en hverdag.
Rigtigt godt hotel faktisk - men lidt forkert beliggenhed.

Stue med sofa - og ældre TV i både stue og soverom. 3-4 engelske kanaler

Ivan Baadsgaard - lidt af hvert fra mit liv