Indflyvning til Stockholm Arlanda

Havde en aftale i Stockholm og ikke så meget tid, så heldigvis var der direkte fly med SAS fra Billund til Stockholm Arlanda.
Flyet er et lille Saab 2000 - en propelmaskine med ikke ret meget plads inden i. 1 række sæder i venstre side og 2 rækker i den anden. Der er plads til omkring 50 passagerer, der passes af én stewardesse. Selvom flyet er en propelmaskine, er den ret hurtig - og flyver ca 150 km/t mere end ATR-maskinerne, som SAS ellers benytter.
Flyet flyves af Braathens for SAS. Fin tur på en kold morgen - og ok maskine at flyve i, omend det er en af de koldeste flyveture, jeg har prøvet. Fløj tilbage samme aften og her var det også koldt.

Fra Arlanda var det med Arlanda Express ind til Stockholm. Toget er relativt dyrt for en tur på 20 minutter og det betaler sig at købe billetten på forhånd via deres app. Der er hurtigt - og gratis - internet i toget. Og som en sjov lille ting, kan man på et display følge togets hastighed, der på noget af turen er over 200 km/t.

I Stockholm var der omkring frysepunktet, og selvom der var høj sol, var det pænt koldt - som måske også kan ses på billederne.

På vej ind til Gamla Stan

Ivan Baadsgaard - lidt af hvert fra mit liv