Flot køretur i Norge

Skulle til møde i Norge og skulle flyve fra København til Oslo med SAS med morgenflyet. Jeg havde inden tjekket vejrudsigten og der var lovet ca -2 i Oslo. Sov det meste af vejen i flyet og da jeg vågnede, var til lyden af kaptajnen, der fortalte at vi var noget forsinket pga dårligt vejr i Oslo - det dårlige vejr bestod i rimtåge, og han kunne derudover fortælle, at der var -10 grader.......så skulle jeg alligevel have taget den tykke jakke med.....
Nå, men vi landede en halv times tid senere end forventet og jeg gik over til Avis biludlejning, som havde en næsten ny VW Golf klar til mig. De havde været så flinke at starte den inden jeg kom, så den var dejlig varm - hvilket især blev værdsat grundet -10.......
På køreturen til mit møde, var temp nede på -14.....og således noget helt andet end de -2, vejrudsigten havde sagt, og som havde afgjort hvilken jakke der skulle med.

På vej fra Oslo tilbage til København

Ivan Baadsgaard - lidt af hvert fra mit liv