Hyggeligt og stort værelse

Havde i ugens løb i forbindelse med arbejdet en overnatning på Radisson Blu Alcron Hotel Prague, som er et dejligt hotel beliggende i centrum tæt på Old Town og Karlsbroen og umiddelbart ved siden af Wenzelspladsen.
Som Club Carlson Elite member fik jeg tilbud en upgrade på hotellet, så fik et rigtigt dejligt værelse beliggende på 6. sal og på værelset var der også stillet en stor flaske vand frem - hvilket var rigtigt rart, da der denne aften var 33 grader i Prag.

Fløj med SAS fra CPH - en flyvetur på ca 1 time, men hvor man ved ankomst skal fragtes i bus ind til terminalen - og det samme igen ved afrejse.

Her er lidt billeder fra værelset:

Badeværelset

Gratis overnight skopudsning - det har jeg ikke set før.

Nespresso maskine gemt under lågen

Ivan Baadsgaard - lidt af hvert fra mit liv