Det var en af de overnatninger, hvor jeg bare skulle have et sted at sove og var booket et par timer inden ankomst - og ikke som normalt, havde tjekket alt ud omkring hotellet.
Placeringen var et eller andet sted i udkanten af München - det virkede lidt som om, det var halvvejs i et industriområde, da jeg kom frem.
Parkeringen var i kælderen og kostede 15€ pr nat. Hotellet var stort med mange værelser, og lignede noget rigtigt gammelt noget udefra - og i receptionen.

Pigerne i receptionen var dog rigtigt søde og imødekommende - og prøvede at virke overbærende over for de mange gæster med forskellig baggrund, der virkede ret krævende på den ene eller anden måde. Nu er det jo ikke noget fancy hotel, så det sætter jo også nogen begrænsninger for, hvor meget man kan forlange. Hende, der betjente mig, fik dog lynhurtigt indtrykket, at jeg boede meget ude, så hun nærmeste beklagede at der ikke var fred og ro.

Værelset var stort og pænt - med lidt historisk mode i form af en ældre lænestol - og var endvidere udstyret med kithcenette, hvis man skulle have brug for det. Alt var rent og pænt og det tegnede til at blive et okay ophold - indtil jeg pludseligt hører et tog lige uden for vinduerne. Der var så 3 sæt skinner startende mindre end 10 meter fra vinduet, og et godt langt godstog giver altså ret meget larm. Ikke at der var mange godstog - men til gengæld var der regionaltog, som stoppede åbenbart meget tæt på hotellet.

Nå, men heldigvis var jeg træt - meget træt - og der kunne komme alle de tog, de havde - jeg skulle og kunne sove. Så arbejdede lidt og så i seng.
Prisen var incl morgenmad og efter hvad jeg havde set på hotellet, var jeg lidt spændt på, om morgenmaden ville det blive en oplevelse af de gode. En oplevelse blev det, men ikke af de bedre rent kulinarisk - på ingen måder - og de gæster, der var der, agerede for nogles vedkommende som om de aldrig havde set en buffet før.

Hurtig morgenmad og så ud af døren i en fart. Kommer ikke tilbage dertil. Og prisen i forhold til oplevelsen var egentligt ikke særligt god.

Man kan selv tilberede lidt mad, hvis man har lyst

Ivan Baadsgaard - lidt af hvert fra mit liv