Business Class room på Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

Havde forleden en overnatning på Radisson Blu Sky Hotel i Tallinn - et dejligt hotel med rigtig god udsigt fra værelserne, super betjening og fin indretning.
Jeg blev upgradet til et Business Class room ved ankomst - måske pga. min Club Carlson status.
Værelset var på 11. etage og ved checkinn blev der gjort meget ud af at fortælle, hvad et business class room var - dvs, der var indeholdt et par flasker vand uden beregning, samt Nespresso maskine til fri afbenyttelse, samt at det var et lidt større værelse end de andre.
På 24. etage har de en restaurant/lounge, der hedder Lounge24, hvor man spiser god mad fra et ikke voldsomt omfangsrigt menukort - men der var så rigtigt mange drinks i kortet - som man kan nyde til en fantastisk udsigt - og det er også muligt at gå ud på terrassen og se ud over Tallinn.
Et rigtigt rart hotel, som jeg helt sikkert gerne vil prøve igen - og varmt kan anbefale - og så er prisen også rigtig god.
De modtager ikke Diners card - det gør de stort set ingen steder i Baltikum.

God arbejdsplads - desværre var der ikke meget fut i gaspatronen i stolen, så der gik 1 minut fra den var kørt op, til den var sunket sammen igen.....

Udsigt fra værelset

Stille og rolig Lounge24 på 24. etage, hvor man kan spise, få lidt drinks - eller bare sidde og arbejde med en god udsigt

Inden sengetid havde stuepigen været forbi og klargøre sengen til natten - og efterladt et stykke chokolade. Fin lille feature!

Baren i lobbyen, hvor der også er morgenmads-restaurant - med rigtig lækker morgenmad

Ivan Baadsgaard - lidt af hvert fra mit liv