Igen i 2015 uddeler FDIH ehandelsprisen til de dygtigste netbutikker i Danmark - denne gang ved en stor prisfest på Tivoli Hotel i maj måned. FDIH er brancheforeningen for ehandlere og vi har i nogle år været medlem hos FDIH.

Igen i år er jeg med i indstillingsudvalget, der arbejder med at finde de bedste kandidater, som juryen skal tage stilling til. Jeg har i nogle år været med til dette arbejde - både i indstillingsudvalget og også i juryen. Det er rigtigt spændende at være med til og rigtigt spændende at gå i dybden med en række gode cases på, hvordan ehandel skal gøres anno 2015.
Forleden var det første møde i indstillingsudvalget, som senere følges op af endnu et møde, inden juryen tager over og finder først top3 og herefter de endelige vindere.

I 2010 havde jeg fornøjelsen at være med til at vinde ehandelsprisen i kategorien B2B (business to business) sammen med vores kunde Vilofarm. Mit hjerte banker varmt for b2b og ehandel - og det er klart også det område inden for ehandel, jeg kender bedst - og også det, jeg bruger en stor del af mit arbejdsliv på......

Ivan Baadsgaard - lidt af hvert fra mit liv