At flyve med Emirates skulle være en oplevelse - og nu var det blevet min tur til at prøve det. Det skulle ske på economy fra København til Dubai med Emirates Boeing 777-300 ER.
Havde fået plads i den første economy-kabine lige bag business class - og fik vindues-plads med et frit midtersæde, så masser af plads, hvilket kan være en god ting, da benpladsen ikke er overvældende til mine ben på en 6,5 timers flyvning.
Der blev boardet i forskellige hold og jeg var en af de sidste, der fik lov at komme ombord - men det gik ret nemt på trods af at det er et stort fly, der skal fyldes. Der var så heller ikke udsolgt på denne afgang.
De har et rigtigt godt underholdningssystem ombord med masser af musik, film og serier, så der er noget at få tiden til at gå med, hvis ikke man skal arbejde eller læse. Det er så også et prisbelønnet underholdningssystem, og derfor må man gå ud fra, det er godt.

Noget, der også er godt, er maden ombord - som også er prisbelønnet mange gange.

Turen gik rigtigt fint og flyet ankom rettidigt til Dubai, som er en af verdens største og travleste lufthavne. Pga ombygning og kapacitetsproblemer i lufthavnen, kom vi med bus fra flyet til terminalen - herfra videre til paskontrol, som ikke havde megen kø - ud til bagagen og så videre ud i ankomsthallen.

Se iøvrigt også min tur med Emirates EK46 i en A380 fra Frankfurt til Dubai

Underholdningssystem og tæppe

Dagens menu - der er gjort noget ud af tingene

Boeing 777 300ER klar til afgang i CPH

Ivan Baadsgaard - lidt af hvert fra mit liv